الاثنين، 8 أغسطس 2011

Μάθετε για τα οφέλη της τσίχλας και να απολαύσετε την

Παρά τις επικρίσεις που απευθύνονται στο κοινωνικό κορίτσια να μην τρώνε τσίχλες, αλλά περιέχουν πολλά οφέλη δεν σταματούν στη διάθεση της κακής αναπνοής, αλλά μέχρι την απώλεια του υπερβάλλοντος βάρους και αυτή είναι η εμμονή με όλες τις γυναίκες.

Μπορείτε να σημαίνει να εγκαταλείψουμε τσίχλα για χρονικό διάστημα όχι λιγότερο από τρεις ώρες την ημέρα, για να χάσει την όρεξη για λιπαρές τροφές και τα σάκχαρα, έχει κάνει κάποιες ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της κυβέρνησης Λουιζιάνα, δοκιμή σε 115 ανθρώπους, συνηθίζουν να τρώνε τσίχλα για χρονικό διάστημα όχι λιγότερο από τρεις ώρες την ημέρα, και παρατηρήθηκαν Κατά τη διάρκεια του γεύματος, διαπίστωσε ότι η όρεξη των λιπαρών τροφών και τα σάκχαρα είναι αδύναμη σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν συνηθίσει να τρώνε τσίχλες.

Σύμφωνα με τον Δρ Paula Gizlman, που ειδικεύεται στην Ψυχοφυσιολογία, τσίχλες που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του ποσοστού των θερμίδων, και φαίνεται ότι υπάρχει κάτι στο στόμα συνεχώς εξασθενεί την ανθρώπινη όρεξη.

Φάτε χωρίς ζάχαρη

Λίγο από το άθλημα και τσίχλα χωρίς ζάχαρη, Απολαύστε την ευελιξία και ιδανικό σώμα, μια μελέτη που διεξήχθη από μια ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον επίκουρος καθηγητής των θρεπτικών επιστημών, "Kathleen Melanson,« University of Rhode Island, ΗΠΑ, ότι μασώντας τσίχλα χωρίς ζάχαρη βοηθά στη μείωση γυναίκες βάρος, και να τους βοηθήσει να μειωθούν οι ποσότητες των τροφίμων από την απώλεια της όρεξης, τρώγοντας, που καταβάλλεται με το σώμα να καίει τα αποθέματα λίπους κατά 5%.

Η μελέτη επισημαίνει ότι η συνολική ενέργεια που χάνεται ως αποτέλεσμα της τσίχλας να είναι της τάξης των 62 κιλών θερμίδες σε μισή μέρα, και παρά την απουσία του ποσού αυτού, διατηρώντας το μέσο όρο κάτω μπορεί να επιτρέπουν στις γυναίκες να μειώσουν το βάρος σε ένα banner σε μερικούς μήνες, και αν προστεθούν σε μερικά από τα σπορ, απλό, όπως το περπάτημα ή ελαφριά άσκηση, το αποτέλεσμα θα ήταν πιθανό να είναι περισσότερο από υπέροχη.

Το μυστικό της απώλειας βάρους

 Διότι το μυστικό της γλυκύτητα της γεύσης του τσίχλα χωρίς ζάχαρη με ένα άρθρο του «Σορβιτόλη» είναι ένα από τα είδη ζάχαρης που παράγεται από τη γλυκόζη ζάχαρη κανονική, τα οποία αποσυντίθενται αργά στο σώμα, χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των ειδών της τσίχλας χωρίς ζάχαρη, ως προσθήκη δίνει γεύση γλυκιά, έτσι ώστε αντί της προσθήκης ενός είδους σακχάρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Προτείνει οι γιατροί, σύμφωνα με το περιοδικό, "κυρία", ότι η υπερβολική μασώντας τσίχλα χωρίς ζάχαρη μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική έλλειψη βάρους, καθώς το υλικό «Σορβιτόλη» που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της τσίχλας και ορισμένα άλλα προϊόντα, να τους γεύση γλυκιά διάρροια προκαλούν, και χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως θεραπεία για τα άτομα με δυσκοιλιότητα.

 Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που έχουν χάσει πολλά κιλά, εκείνες που έπιναν μεταξύ 20 και 30 γραμμάρια «Σορβιτόλη» την ημέρα, με τη μορφή της τσίχλας, ή με άλλο τρόπο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση μεταξύ 5 και 20 χιλιοστόγραμμα του υλικού αυτού μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό τους κολικούς, φούσκωμα, ήπιο πόνο στο στομάχι. Μπορεί επίσης να προκαλέσει διάρροια και σοβαρή απώλεια βάρους που υπερέβαινε το 20 γραμμαρίων που καταναλώνεται.

Οι γιατροί εξηγούν ότι αυτό το είδος των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που περιέχει το ποσό της ενέργειας, δεδομένου ότι κάθε γραμμάριο που δίνει περίπου 2,6 θερμίδες ανά γραμμάριο σε σύγκριση με την κανονική της ζάχαρη ή τους υδατάνθρακες, το οποίο δίνει στον οργανισμό την ενέργεια των 4,2 θερμίδες.

Προστασία από τη φθορά

Αν τρώτε τσίχλες μετά τα γεύματα, έτσι ώστε να τον εαυτό σας Takin από τη φθορά, αυτό έχει επιβεβαιωθεί από πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες.

Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η τσίχλα μπορεί να διεγείρει την παραγωγή σάλιου, και να αυξηθεί η ροή του σάλιου, η οποία ενεργεί ως προσωρινή προστασία των φυσικών δοντιών και πλύνετε Ahieddid κάποια οξέα που παράγονται από βακτήρια, είναι το οξύ που διαβρώνει το σμάλτο και τελικά να προκαλέσει τις κοιλότητες. Μια μελέτη έδειξε ότι η τσίχλα για 10 λεπτά ή 15 λεπτά μετά το ξύπνημα κάθε εργάσιμη ημέρα για τον καθαρισμό και την προστασία των δοντιών από την τερηδόνα.

Αν τρώτε τσίχλες που περιέχουν ζάχαρη, προσέξτε και να απαλλαγούμε από αυτά γρήγορα, θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για τα δόντια σας, μελέτες έχουν δείξει ότι εάν ένα άτομο ήταν τσίχλες που περιέχουν ζάχαρη, το μάσημα τουλάχιστον 15 έως 20 λεπτά, μετά από αυτή τη φορά μακριά ζάχαρη και να αρχίσει τσίχλα για την τόνωση της σάλιο να Taatnziv δόντια.

άλλα οφέλη

 Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η τσίχλα έχει πολλά άλλα οφέλη, όπως η παροχή βοήθειας στην έκκριση των μεγαλύτερων ποσών από το σάλιο, μπορεί να βοηθήσει να μειώσει την οξύτητα που αισθάνεται ο άνθρωπος.

* Η διαδικασία της τσίχλας ως μια άσκηση για τους μυς της γνάθου, και συνιστά Bamadgha συνιστάται για εκείνους που πάσχουν από ασθένεια των ούλων και φραγμένο κανάλι «Astekeus» του μέσου ωτός, καθώς και σε περιπτώσεις παράλυση του προσωπικού νεύρου, προκειμένου να ενισχύσει τους μυς του προσώπου.

* Μελέτες αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η τσίχλα βοηθά στην ταχεία επούλωση και την καλύτερη λειτουργία του εντέρου μετά από χειρουργική επέμβαση Astqsal τμήμα του παχέος εντέρου, δήλωσε ότι η ερευνητική ομάδα, η βρετανική ότι, όταν το πείραμα σε μια αναζήτηση δείγμα μασημένη τσίχλα τρεις φορές την ημέρα κάθε φορά 45 λεπτά μετά τη διαδικασία, βρήκε ότι είναι έσυραν αέριο πιο εύκολα από εκείνους που δεν μασάτε τσίχλα, και το δείγμα που μασιέται τσίχλα για λιγότερο έμεινε στο νοσοκομείο.

 Μείνετε μακριά από τον εθισμό

Ειλικρίνεια των προγόνων μας, όταν είπε, το πράγμα που είναι η μόνη στροφή πάνω σε αυτόν, έτσι αποφύγετε να πέσει κάτω στην αγάπη τσίχλες τη διάρκεια της ημέρας ώστε να μην βλάψουν κάνει με την ηλικία.

Οι γιατροί είπαν ότι ο εθισμός στα τσίχλα για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε ημέρα, οδηγεί σε υπερτροφία και σκλήρυνση των μυών της γνάθου, έτσι ώστε να συνεχίσει να κρίσιμη στιγμή, ακόμη και μετά τη διακοπή μάσημα, με αποτέλεσμα το αυλάκι στα δόντια, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου, δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση: η διάβρωση των δοντιών και την έκθεση της στιβάδας του σμάλτου προστατευτικό με την οποία καθιστά πιο ευαίσθητα στο κρύο και ζεστό φαγητό, και οι περίοδοι της πονοκεφάλους και χρόνιους πονοκεφάλους και το λαιμό.

Επίσης να οδηγήσει σε υπερβολική τσίχλα με τραχύτητα του χόνδρου γνάθου, η οποία συνδυάζει το κρανίο, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής χρήσης και συνεχή πίεση, η οποία εμφανίζεται Trtqh και τον πόνο κατά τη διάρκεια της μάσησης.

  

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق