الاثنين، 8 أغسطس 2011

Ακτινίδια γοητεία μυστικό του μακριά μαλλιά

Η φύση είναι πλούσια σε φρούτα πλούσια σε θρεπτική αξία, υψηλή αξιοπιστία και στην πρόληψη ορισμένων ασθενειών, και η χρήση φυσικών φαρμάκων χωρίς παρενέργειες, και τα ακτινίδια είναι ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, τα οποία προστατεύουν από τα κρυολογήματα και καταπολεμούν την παχυσαρκία.

Σε σύγκριση με άλλα φρούτα έδειξε μια αμερικανική μελέτη της κατάστασης κέντρο σίτισης των παιδιών, "Αρκάνσας" του Υπουργείου Γεωργίας, είπε ότι ακτινίδια είναι η πιο αποτελεσματική από τις αντιοξειδωτικές ουσίες στο σώμα σε σύγκριση με τα μούρα και άλλα φρούτα πλούσια σε αυτά τα σταφύλια, τα κεράσια αντιγόνα και.

 Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που μελετούν το ακτινίδιο δίνει 12,5 αντιοξειδωτικά μέσα σε μόνο 2,4 παρέχει τα σταφύλια, τα κεράσια 1.7, πράγμα που σημαίνει ότι το ακτινίδιο είναι ο πιο πάνω από την κίνηση του μεταβολισμού και την απορρόφηση των αντιοξειδωτικών.

Μετρημένη από τον Δρ Ρόναλντ Πριν και η ομάδα του το ποσοστό των αντιοξειδωτικών στο σώμα μέσω του ελέγχου της ικανότητας υψηλής αίματος για την καταπολέμηση της οξείδωσης και το υψηλό ποσοστό της αντίστασης των κυττάρων για ζημίες που προκαλούνται από την οξείδωση, η οποία παράγει υπεροξείδιο του υδρογόνου, προσθέτοντας ότι τα αντιοξειδωτικά περιλαμβάνουν τις βιταμίνες και τις χημικές ενώσεις φυτό που ονομάζεται φλαβονοειδών και είναι σε θέση να περιθωριοποιήσει τα μόρια που είναι συνδεδεμένα χρόνιες ασθένειες και τη γήρανση.

Διατροφή και την άνεση των εντέρων

 Ακτινίδια σας βοηθήσει επίσης να ακολουθήσουν επιτυχώς τη δίαιτα, δεδομένου ότι βοηθά να χάσετε βάρος, δεδομένου ότι βοηθά το στομάχι προς το αίσθημα του κορεσμού και πληρότητας, έτσι ώστε να περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη "C", εκτός από επαρκείς ποσότητες αλάτων, φώσφορο, κάλιο και σίδηρο.

Οι διατροφολόγοι λένε ότι αυτό το φρούτο μπορεί να καλύψει την απαιτούμενη ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης αυτής, και παρέχουν λίγες θερμίδες ανά Valthmrh το σώμα δίνουν στο σώμα περίπου 20 θερμίδες, αφού περιέχουν ένα υψηλό ποσοστό των ινών.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η ακτινίδια να διευκολυνθεί η διαδικασία της πέψης, έτσι σας συμβουλεύουμε να τα προσθέσετε στο φαγητό, γιατί περιέχουν ένζυμα που διαχωρίζουν την αλβουμίνη, η οποία οδηγεί σε δυσκολία στην πέψη, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Eaoa για το κρέας πριν από το τηγάνισμα, επειδή είναι γνωστό ότι το κρέας που χρειάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου η διαδικασία πέψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακτινίδιο είναι πλούσιο σε κάλιο, φυτικές ίνες, διαλυτές, η οποία συμβάλλει στον έλεγχο του ρυθμού της χοληστερόλης στο αίμα, και μπορεί να σώσει την ακτινίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι έξι μήνες σε δροσερό και ξηρό, ενώ όσοι επιθυμούν να πάρουν αυτά τα φρούτα είναι πολύ ώριμη, είναι δυνατόν να μπαίνουν στο καλάθι της μπανάνας, φρούτων ή μήλα, επειδή αυτά τα φρούτα παράγουν αέριο αιθυλενίου, το οποίο βοηθά Ακτινίδια μέχρι τη λήξη τους.

Εκτός από σας από το κρύο

 Λόγω της πλούσιας ακτινίδια σε βιταμίνη "C" Κάθε 100 γραμμάρια που περιέχει 200 ​​έως 300 mg της βιταμίνης, οπότε οι ειδικοί συστήνουν τρώει ακτινίδιο κατά τη διάρκεια κρυολογήματος επειδή βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις περιπτώσεις ψυχρές συνθήκες, και βοηθά τα φρούτα με τη δραστική φυσική ανοσία στον άνθρωπο, και προστατεύει από κυκλοφορικές διαταραχές, και βοηθά στην πέψη, μείωση της χοληστερόλης στο αίμα.

Και εμπειρογνώμονες Διατροφή συμβουλεύουν τους ασθενείς στο ρόλο του ανάρρωσης, και οι ασθενείς με αναιμία και εκείνων που υποφέρουν από έλλειψη κερί τρώνε αυτό το φρούτο γιατί περιέχει Ashinaedin ένζυμο το οποίο διασπάται σε πρωτεΐνες, όπως περιγράφονται για τις περιπτώσεις φλεγμονωδών συσπάσεις των ιστών, μυϊκή αδυναμία, κόπωση Αυτά τα φρούτα βοηθούν την πέψη διαδικασία και το μαλάκωμα των εντέρων, και να βοηθήσει να καθαρίσει και να μειώσει το ποσοστό της χοληστερόλης στο αίμα.

Αποχαιρετισμός στην αναιμία

Και να βοηθήσει τα ακτινίδια τους ασθενείς η αναιμία είναι πλούσια σε βιταμίνες "Χ", "b", "A", και περιέχει πρωτεΐνες και τα σάκχαρα και υψηλή σε φυτικές ίνες και μέταλλα, όπως περιγράφεται για τη διατροφή των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ασθενών με αναιμία και εκείνων που υποφέρουν από παχυσαρκία, όπως φαίνεται εμπειρίες ως πρόκληση του καρκίνου.

Ο καρπός του ένα ακτινίδιο από τις πλουσιότερες ασβεστίου φρούτα, μαγγάνιο, σίδηρο, νάτριο, χαλκός, ψευδάργυρος, το χλώριο, κάλιο, φώσφορο και θείο, η οποία επιβεβαιώνει τον πλούτο αυτής της μεταλλικά στοιχεία φρούτα και βιταμίνες, κυρίως βιταμίνη "D", όπου υπάρχει ένα ποσοστό πάνω από έξι φορές αυτό που είναι στα εσπεριδοειδή.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα φύλλα και τα κλαδιά του το ακτινίδιο μπορεί να θεραπεύσει κάποια παρασιτικά σκουλήκια για τον άνθρωπο, εκτός από μια σειρά από άλλα οφέλη, όπως:

 Εξάλειψη των στοματικών βακτηρίων: Ακτινίδια περιέχει ένα με ό, τι χρειάζεστε σε βιταμίνη "C" της ημέρας, και του οποίου η έλλειψη έχει ως αποτέλεσμα κακή και η αποσύνθεση του στρώματος του κολλαγόνου στα ούλα, και εμφανίζει αδυναμίας δεν δύναμη να κάνουν το καθήκον τους και καθιστά πιο επιρρεπείς σε μικρόβια.

Η ανάγκη για τους άνδρες: όπως αναφέρεται κατάλογος ακτινίδιο μια κινεζική Σπουδών, η οποία ενημέρωσε τους άνδρες και φροντίστε να τρώτε μια ποικιλία φαγητών, όπως ντομάτες, τα καρότα, τα στρείδια και τα θαλασσινά, το σκόρδο, το μαλακό σιτάρι, ακτινίδια, πορτοκάλια, χυμό σταφυλιού, ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί τέσσερις σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος, εγκεφαλικά νοσήματα, καρδιοπάθειες και διαβήτη.

Ομορφιά Eaoa

Ακτινίδια είναι η καλύτερη μάσκα για το ξηρό δέρμα, όπως το χυμό ακτινίδιο βοηθά να περιορίσετε την ευρεία τους πόρους και αφαιρεί τη λάμψη της λιπαρό δέρμα, βοηθά επίσης να ενυδατώνουν το δέρμα και το ξεφλούδισμα.

Συστατικά: 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό ακτινίδιο, 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, τους κρόκους αυγών.

Μέθοδος: - Ανακατέψτε τα υλικά καλά σε ένα μικρό πιάτο, και κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας και αφήστε τα για 15 λεπτά. |
- Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό και προτιμούν να χρησιμοποιήσουν ένα κομμάτι του υγρό σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τη μάσκα.
- Θα παρατηρήσετε τη διαφορά αμέσως μετά την αφαίρεση από τη μάσκα, χυμό ακτινίδιο συμβάλλει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και να οδηγήσει για να μαλακώσει, τις ζωοτροφές, και απαλύνει την επιδερμίδα.

Ακτινίδια Toner

 Μπορείτε να εργαστείτε επίσης Toner καθαριστικό για το δέρμα από τις φλούδες φρούτων και φυσικά χωρίς προσθήκες χημικών με τον ακόλουθο τρόπο:

συστατικά:
- Λίτρα νερού
- Πορτοκαλόφλουδα
- Φλούδα λεμονιού
- Ακτινίδιο Peel

Way:

- Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι την άφιξη του νερού στο μισό του ποσού και μετά στραγγίστε το νερό από το άχυρο, και τοποθετείται μέσα στη φιάλη.

Αυτή η "Altonak" ή "γραφίτη" δουλειά καθαρισμό του δέρματος από το λίπος, και θα κλείσει τους πόρους ανοιχτό, και προσθέτει μια υπέροχη φρεσκάδα στο δέρμα.

 Για λεπτά μαλλιά και μια μακρά

Δοκιμάστε επίσης το ακτινίδιο να δώσει απαλότητα στα μαλλιά σας ξηρό, όχι μόνο αυτό, αλλάβοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών σε Mlhozh μπορείτε να πάρετε τα μακριά μαλλιά και τα μαλακάΑκτινίδια Pmask εξής: - 1 μπανάνα πουρέ με ένα σιτάρι του ακτινίδιο, αποφλοιωμένες και πουρέ,και ένα κουταλιές κουταλιά ή δύο από γιαούρτι, Akhltém και Δ.Α.Ε.Μ. για τα μαλλιά σας για μία ώρα
.

    

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق