Πρόσφατη ιταλική μελέτη έδειξε ότι η κατανάλωση κόκκινου χυμός πορτοκαλιού βοηθά στη μείωση του βάρους, και εμποδίζει τη συσσώρευση του λίπους.
Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό μετά από το Πανεπιστήμιο των επιστημόνων "Μιλάνο" σε συνεργασία με επιστήμονες από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ογκολογίας στο "Ιταλία" σε διάφορα πειράματα, η εφημερίδα «Al Watan» του Κουβέιτ.
Ο χυμός πορτοκαλιού είναι αφαιρεί γενικά πυρετό, το σκοτώσει, και βοηθούν στην επούλωση πληγών και τη θεραπεία ασθενειών του δέρματος και ενισχύει τα οστά και τα νύχια, τα μαλλιά και τα δόντια και μειώνει το ποσοστό του λίπους στο σώμα, εκτός του ότι είναι ένας μετρητής βήχα και τη γρίπη, καθώς και άλλα οφέλη.
Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό μετά από το Πανεπιστήμιο των επιστημόνων "Μιλάνο" σε συνεργασία με επιστήμονες από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ογκολογίας στο "Ιταλία" σε διάφορα πειράματα, η εφημερίδα «Al Watan» του Κουβέιτ.
Ο χυμός πορτοκαλιού είναι αφαιρεί γενικά πυρετό, το σκοτώσει, και βοηθούν στην επούλωση πληγών και τη θεραπεία ασθενειών του δέρματος και ενισχύει τα οστά και τα νύχια, τα μαλλιά και τα δόντια και μειώνει το ποσοστό του λίπους στο σώμα, εκτός του ότι είναι ένας μετρητής βήχα και τη γρίπη, καθώς και άλλα οφέλη.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق