الأحد، 7 أغسطس 2011

Καλοκαίρι η καλύτερη εποχή για την υγεία των τροφίμων και φυσικής κατάστασης

Ο Δρ. Ihab Αμπού αλ-Γιαζίντ σύμβουλος εσωτερική παθολογία και ειδικός διατροφής στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου, που το καλοκαίρι είναι η καλύτερη τροφή για την υγεία το οποίο μπορείτε να πάρετε το εύκαμπτο σώμα.

Εξήγησε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Al Ahram» Αιγύπτιος, είπε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λιγότερη όρεξη στη ζήτηση για τρόφιμα και να αποτελέσει προτεραιότητα για ποτά και σνακ, και εδώ οι γυναίκες μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την τάση να τρώνε φρούτα και λαχανικά, ψάρι στη σχάρα και μόνο τρώνε σάντουιτς, δεν Valkhbz υπερβαίνει το βάρος και μπορεί να να αποτελείται από ένα σάντουιτς το μεσημεριανό γεύμα ή γαλοπούλα Alkndoz κρέας ή τυρί ή αβγά ή ψάρι.

 Και πρόσθεσε. Ihab ότι αντί για ζάχαρη και σοκολάτα φρούτα Mathben επιλέξτε "ένα μήλο, ή ένα κομμάτι ανανά ή χυμό πορτοκαλιού ή μερικά σταφύλια, ή μπανάνα», το οποίο σας δίνει την ενέργεια είναι η φρουκτόζη διαρκούν πολύ, και μπορεί να κάνει πολλά από την κατανάλωση ψητό ψάρι ή κρέας, κομμένο, και προσθέστε τα είδη των λαχανικών είναι επίσης μια ευκαιρία για τα καρότα καλοκαίρι,, τα φασόλια και τα μπιζέλια, τα κορεσμένα με φυτικές ίνες, βιταμίνες και τα φρούτα απαιτεί χρόνο και ανταποκρίνεται επίσης σε λίγες θερμίδες.

Συμβούλεψε κάθε γυναίκα προσεκτικοί για να τρώνε σαλάτες, καθώς και γιαούρτι με τηγανητές πατάτες, τονίζοντας την ανάγκη να αλλάξει διατροφικές συνήθειες, εργασίας των γυναικών ιδίως για την Atjd δύσκολο να ελεγχθεί θερμίδες για να τρώνε κατά τη διάρκεια της ημέρας, και πρέπει να διασφαλίζουν ότι, λόγω της έλλειψης χρόνου για την προετοιμασία σνακ για την οικογένειά της.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق