الأحد، 7 أغسطس 2011

Λίπος Γευσιγνωσία αποφεύγει την παχυσαρκία

Αμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν το λίπος σε λιπαρά τρόφιμα, ενώ άλλοι δεν μπορούν να δοκιμάσουν αρκετά, καταλήγοντας να τρώτε περισσότερο από αυτά, χωρίς να αισθάνεται έτσι.

Οι ερευνητές βρήκαν στο νέο Κέντρο Υόρκης για την έρευνα σχετικά με την παχυσαρκία σε Lux Roosevelt Hospital, σύμφωνα με την εφημερίδα "Times" ότι δεν μπορεί να γευτεί το λίπος, έχουν την παραλλαγή του γονιδίου για τον τρόπο της επεξεργασίας των τροφίμων, που μπορεί να τους οδηγήσει στη λαχτάρα για το λίπος έχει επίγνωση του

 Βρήκα ένας ερευνητής που συμμετείχαν στη μελέτη, Kathleen Κέλερ και οι συνεργάτες της στη μελέτη τους, μια μεταβλητή που είναι κοινές στα 317 ανθρώπους ενηλίκων μαύρους, στο γονίδιο «CD 36» που συνδέονται με την προτίμησή τους για λίπος στο βούτυρο, για παράδειγμα, τα έλαια, ενώ τα βρήκε μεταβλητή η ίδια με μια ομάδα παιδιών για τα δείγματα του ποτού γαλακτώδες.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق