Τρόπος να διατηρήσετε τα τρόφιμα σωστά για να σας εξασφαλίσουν ασφαλή ανάγκη σας και την ανάγκη για την οικογένειά σας σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες μπορεί να χαθούν με την αποθήκευση του κακό και να χάσει το φαγητό θρεπτική αξία και λιγότερο αποτελεσματική επίδραση στο σώμα ή μπορεί να μην υπάρχουν, Valachtsasion πιστεύουν ότι η κύρια αιτία υπεύθυνη για την έλλειψη βιταμινών και μετάλλων από το σώμα της έλλειψης ασφάλειας να θυμάστε ότι τα διάφορα είδη των τροφίμων στο σπίτι, που οδηγεί σε ζημία ή η απώλεια ενός μεγάλου μέρους της αξίας του και των συστατικών του. διαιτολόγος θεραπεία, ο Δρ Akram Rashid είναι να μιλάμε για υγιείς τρόπους για να αποθηκεύσετε περισσότερα είδη των τροφίμων που καταναλώνονται από το περιοδικό "Κυρία"
Τρόποι διατήρηση φρούτων
Υπάρχουν ορισμένα είδη φρούτων εποχής είναι η πιο καταναλώνεται όλο το χρόνο, μεταξύ των οποίων:
Πορτοκαλί: περιέχει ένα υψηλό ποσοστό των διαιτητικών ινών, και ιδιαίτερα το «πηκτίνη» στο φλοιό, το λευκό, και οι οποίοι αποδεικνύουν την επιστημονική έρευνα από το "Royal Society για την επιστήμη και Χημείας" Royal Society of Chemistry είναι σημαντική για τη μείωση της απορρόφησης των λιπών και "χοληστερόλη" στο αίμα. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμίνης "C" C, η οποία βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου στο σώμα, και κατά συνέπεια η πρόληψη της αναιμίας (αναιμία). Πιστεύει φρέσκο πορτοκάλι φρούτο που ζυγίζει περίπου 160 γραμμάρια δύο φορές την ημέρα τις ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνη "C", και το ένα τέταρτο του ποσού που απαιτείται από την "φολικό οξύ" σημαντικό για την υγεία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς.
Και πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα κατά την αγορά πορτοκάλια:
Υπάρχουν ορισμένα είδη φρούτων εποχής είναι η πιο καταναλώνεται όλο το χρόνο, μεταξύ των οποίων:
Πορτοκαλί: περιέχει ένα υψηλό ποσοστό των διαιτητικών ινών, και ιδιαίτερα το «πηκτίνη» στο φλοιό, το λευκό, και οι οποίοι αποδεικνύουν την επιστημονική έρευνα από το "Royal Society για την επιστήμη και Χημείας" Royal Society of Chemistry είναι σημαντική για τη μείωση της απορρόφησης των λιπών και "χοληστερόλη" στο αίμα. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμίνης "C" C, η οποία βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου στο σώμα, και κατά συνέπεια η πρόληψη της αναιμίας (αναιμία). Πιστεύει φρέσκο πορτοκάλι φρούτο που ζυγίζει περίπου 160 γραμμάρια δύο φορές την ημέρα τις ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνη "C", και το ένα τέταρτο του ποσού που απαιτείται από την "φολικό οξύ" σημαντικό για την υγεία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς.
Και πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα κατά την αγορά πορτοκάλια:
- Επιλογή των φρούτων γύρο με μια κρούστα λεπτή ομαλή, δεδομένου ότι η απόδειξη της ωριμότητας του καρπού, αποφεύγοντας παράλληλα την κρούστα του χοντρό χοντρό Almottagadh πολλές φυτικές ίνες και το χυμό, το οποίο δείχνει την γήρανση του καρπού, και χαμηλής διατροφικής αξίας, και μείνετε μακριά από τις σημειώσεις αυτές τοποθετεί ένα μαλακό όπου στοιχεία της βλάβης ή την παρουσία του ζημία που.
- Προσπαθείτε να τρώτε τα πορτοκάλια στην πλήρη του μορφή, παρά την ηλικία του, τη διατήρηση της "ένζυμα" χρήσιμη και το περιεχόμενο των βιταμινών, με την αποτελεσματικότητά του στην προώθηση ενός αισθήματος κορεσμού ελάχιστος αριθμός των θερμίδων, καθώς η μεσαίου μεγέθους φρούτο περιέχει περίπου 65 θερμίδες μόνο.
- Μπορεί να αποθηκεύσετε το πορτοκαλί έξω από το ψυγείο για μία ή δύο ημέρες το πολύ. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει αποθήκευσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οι καρποί θα πρέπει να τοποθετείται μέσα σε πλαστική σακούλα και να αποθηκεύονται στο ψυγείο για μέχρι και 10 έως 14 ημέρες.
- Προσπαθείτε να τρώτε τα πορτοκάλια στην πλήρη του μορφή, παρά την ηλικία του, τη διατήρηση της "ένζυμα" χρήσιμη και το περιεχόμενο των βιταμινών, με την αποτελεσματικότητά του στην προώθηση ενός αισθήματος κορεσμού ελάχιστος αριθμός των θερμίδων, καθώς η μεσαίου μεγέθους φρούτο περιέχει περίπου 65 θερμίδες μόνο.
- Μπορεί να αποθηκεύσετε το πορτοκαλί έξω από το ψυγείο για μία ή δύο ημέρες το πολύ. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει αποθήκευσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οι καρποί θα πρέπει να τοποθετείται μέσα σε πλαστική σακούλα και να αποθηκεύονται στο ψυγείο για μέχρι και 10 έως 14 ημέρες.
- Πρέπει να αποθηκεύσετε το πορτοκαλί που έχει κοπεί ή φλούδα σε ένα γυάλινο δοχείο ερμητικά διατηρούνται στο ψυγείο για δύο ή τρεις ημέρες το πολύ.
Μπανάνες: μια πλούσια πηγή "κάλιο", η οποία πρέπει να αθλητές στην παραγωγή, αποθήκευση ενέργειας και τη μεταφορά των νευρικών σημάτων και τη σύσπαση των μυών, η έκκριση των ορμονών. Οι διαφορετικές ιδιότητες της μπανάνας τροφίμων ανάλογα με το βαθμό ωριμότητας, Valthmrh είναι ελλιπής ωρίμανση πολλών σάκχαρα και υδατάνθρακες και χαμηλό δείκτη Algelokozy υψηλή, είναι τόσο επαγγελματίες καλούνται να ασκήσουν με τη λήψη του ως πηγή γρήγορης ενέργειας. Ο καρπός έχει ολοκληρωθεί σε λίγες θεωρείται η λήξη των πολλών σάκχαρα και υδατάνθρακες και χαμηλή Algelokozy δείκτη, καθιστώντας τους εμπίπτουν στους κανονισμούς για τη μείωση του βάρους.
Μπανάνες: μια πλούσια πηγή "κάλιο", η οποία πρέπει να αθλητές στην παραγωγή, αποθήκευση ενέργειας και τη μεταφορά των νευρικών σημάτων και τη σύσπαση των μυών, η έκκριση των ορμονών. Οι διαφορετικές ιδιότητες της μπανάνας τροφίμων ανάλογα με το βαθμό ωριμότητας, Valthmrh είναι ελλιπής ωρίμανση πολλών σάκχαρα και υδατάνθρακες και χαμηλό δείκτη Algelokozy υψηλή, είναι τόσο επαγγελματίες καλούνται να ασκήσουν με τη λήψη του ως πηγή γρήγορης ενέργειας. Ο καρπός έχει ολοκληρωθεί σε λίγες θεωρείται η λήξη των πολλών σάκχαρα και υδατάνθρακες και χαμηλή Algelokozy δείκτη, καθιστώντας τους εμπίπτουν στους κανονισμούς για τη μείωση του βάρους.
Βεβαιωθείτε ότι όταν αγοράζετε μπανάνες σχετικά με τα ακόλουθα:
* Επιλέξτε τις μονάδες ανάλογα με το χρώμα της φλούδας της μπανάνας και οσμή, μια μπανάνα πραγματικά εξαρτάται από την ωριμότητα, όταν μπαίνουν στο ψυγείο, σε θερμοκρασίες κάτω από τους 12 βαθμούς Κελσίου.
* Αφαιρέστε το εξωτερικό περίβλημα του καρπού πριν από το φαγητό άμεσα, λόγω της ταχείας οξείδωσης στον αέρα.
* Μπορεί να διατηρηθεί ανώριμο μπανάνες κόκκους σε θερμοκρασία δωματίου φυσιολογικό για μία ή δύο ημέρες, αποκλειστικά και μόνο, δεν πρέπει να εκτίθεται σε θερμότητα ή Κυρ
* Επιλέξτε τις μονάδες ανάλογα με το χρώμα της φλούδας της μπανάνας και οσμή, μια μπανάνα πραγματικά εξαρτάται από την ωριμότητα, όταν μπαίνουν στο ψυγείο, σε θερμοκρασίες κάτω από τους 12 βαθμούς Κελσίου.
* Αφαιρέστε το εξωτερικό περίβλημα του καρπού πριν από το φαγητό άμεσα, λόγω της ταχείας οξείδωσης στον αέρα.
* Μπορεί να διατηρηθεί ανώριμο μπανάνες κόκκους σε θερμοκρασία δωματίου φυσιολογικό για μία ή δύο ημέρες, αποκλειστικά και μόνο, δεν πρέπει να εκτίθεται σε θερμότητα ή Κυρ
* Όταν αποθηκεύετε τις μπανάνες στο ψυγείο, τοποθετήστε την σε πλαστικές σακούλες, σημειώστε ότι το χρώμα του, το εξωτερικό και την τάση της να το σκούρο χρώμα τους κάνει να ωριμάσουν και με καλή γεύση.
* Χρησιμοποιήστε μια μπανάνα φλούδα για να καθαρίσετε και να γυαλίσετε τα φύλλα των καλλωπιστικών φυτών στο σπίτι.
Τρόποι διατήρηση λαχανικών
Τα φυλλώδη πράσινα και τα είδη που περιλαμβάνει μεγάλο μέρος των ζημιών στο νερό γρηγορότερα από τα άλλα είδη λαχανικών, τι απαιτείται για τον προσδιορισμό κατάλληλων τρόπων για την αποθήκευση ώστε να διατηρηθεί η θρεπτική αξία των βιταμινών και ανόργανων συστατικών:
* Φύλλα πράσινης ενέργειας: σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες στο U. S. Υπουργείο Γεωργίας ότι η πράσινα φύλλα περιέχουν υψηλό ποσοστό νερού έως και 95,9% κατά βάρος, κάτι που απαιτεί και το βάζουμε στο ψυγείο για να διατηρηθεί η ποιότητα και διατροφική αξία. Και πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να αγοράσει:
* Χρησιμοποιήστε μια μπανάνα φλούδα για να καθαρίσετε και να γυαλίσετε τα φύλλα των καλλωπιστικών φυτών στο σπίτι.
Τρόποι διατήρηση λαχανικών
Τα φυλλώδη πράσινα και τα είδη που περιλαμβάνει μεγάλο μέρος των ζημιών στο νερό γρηγορότερα από τα άλλα είδη λαχανικών, τι απαιτείται για τον προσδιορισμό κατάλληλων τρόπων για την αποθήκευση ώστε να διατηρηθεί η θρεπτική αξία των βιταμινών και ανόργανων συστατικών:
* Φύλλα πράσινης ενέργειας: σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες στο U. S. Υπουργείο Γεωργίας ότι η πράσινα φύλλα περιέχουν υψηλό ποσοστό νερού έως και 95,9% κατά βάρος, κάτι που απαιτεί και το βάζουμε στο ψυγείο για να διατηρηθεί η ποιότητα και διατροφική αξία. Και πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να αγοράσει:
Επιλέξτε φρέσκα φύλλα χωρίς συνεκτική φωτεινό κίτρινο ή καφέ κηλίδες, και να τους κρατήσει χωρίς κόψιμο και το πλύσιμο σε αεροστεγείς πλαστικές σακούλες στο ψυγείο για χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 3 έως 7 ημέρες το πολύ.
* Θυμηθείτε να απέχουν από πράσινα φύλλα με φρούτα στο ψυγείο, αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα υλικά Almtbhrh όταν ώριμα φρούτα (μήλα, για παράδειγμα) για να μετατρέψετε το χρώμα των φύλλων από πράσινο σε καφέ.
* Η προετοιμασία της εξουσίας, συνιστάται λαχανικά πλένετε καλά και τα έγγραφα κατατίθενται στη λύση, "Bermnjanat" κέντρο για μισή ώρα, για να σκοτώσουν τα μικρόβια και τα παράσιτα που υπάρχουν μεταξύ των φύλλων.
* Επιλογή: Σύμφωνα με τους ερευνητές στην «Οργάνωση των Αμερικανικών ζάχαρη" επιλογή που περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό του νερού από 96% του βάρους του, καθιστώντας το ιδανικό για να χάσουν βάρος και να διατηρήσει την ισορροπία του ποσοστού της «ινσουλίνης» στο αίμα. Είναι επίσης μια πλούσια πηγή σημαντικών αλάτων για το σώμα ως «κάλιο» και «νάτριο» και «ασβέστιο» και «φώσφορο» και «μαγνήσιο."
* Θυμηθείτε να απέχουν από πράσινα φύλλα με φρούτα στο ψυγείο, αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα υλικά Almtbhrh όταν ώριμα φρούτα (μήλα, για παράδειγμα) για να μετατρέψετε το χρώμα των φύλλων από πράσινο σε καφέ.
* Η προετοιμασία της εξουσίας, συνιστάται λαχανικά πλένετε καλά και τα έγγραφα κατατίθενται στη λύση, "Bermnjanat" κέντρο για μισή ώρα, για να σκοτώσουν τα μικρόβια και τα παράσιτα που υπάρχουν μεταξύ των φύλλων.
* Επιλογή: Σύμφωνα με τους ερευνητές στην «Οργάνωση των Αμερικανικών ζάχαρη" επιλογή που περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό του νερού από 96% του βάρους του, καθιστώντας το ιδανικό για να χάσουν βάρος και να διατηρήσει την ισορροπία του ποσοστού της «ινσουλίνης» στο αίμα. Είναι επίσης μια πλούσια πηγή σημαντικών αλάτων για το σώμα ως «κάλιο» και «νάτριο» και «ασβέστιο» και «φώσφορο» και «μαγνήσιο."
Και πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα κατά την αγορά επιλογή:
* Θα πρέπει να είναι ένα στερεό φρούτα και σκούρο πράσινο χρώμα, ενώ το μαλακό μαραμένο είναι συνήθως ανεπαρκώς αποθηκεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο χρειάζεται.
Είναι προτιμότερο να μην πλένετε πριν από την επιλογή χρήσης, και θα πρέπει να αποθηκεύσετε των κόκκων σε πλαστικές σακούλες τοποθετούνται στο κάτω συρτάρι στο ψυγείο για όχι περισσότερο από 4 έως 5 ημέρες.
* Η επιλογή να απέχουν από ξεφλούδισμα πριν από το φαγητό ή τη χρήση στην εξουσία, είναι συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών στο εξωτερικό κέλυφος, έτσι είναι καλύτερο τρώγονται με κέλυφος, ειδικά αν φυτευτεί σε καλή βιολογική ιδιότητα του μέλους
* Θα πρέπει να είναι ένα στερεό φρούτα και σκούρο πράσινο χρώμα, ενώ το μαλακό μαραμένο είναι συνήθως ανεπαρκώς αποθηκεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο χρειάζεται.
Είναι προτιμότερο να μην πλένετε πριν από την επιλογή χρήσης, και θα πρέπει να αποθηκεύσετε των κόκκων σε πλαστικές σακούλες τοποθετούνται στο κάτω συρτάρι στο ψυγείο για όχι περισσότερο από 4 έως 5 ημέρες.
* Η επιλογή να απέχουν από ξεφλούδισμα πριν από το φαγητό ή τη χρήση στην εξουσία, είναι συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών στο εξωτερικό κέλυφος, έτσι είναι καλύτερο τρώγονται με κέλυφος, ειδικά αν φυτευτεί σε καλή βιολογική ιδιότητα του μέλους
Ντομάτες: περιέχουν υψηλό ποσοστό νερού 93% και το ποσοστό των απλών σακχάρων (3%), ούτε έχουν σε θερμίδες, όπως το χάπι που περιέχει μέτρια έως 17 θερμίδες μόνο, που τους καθιστά χρήσιμο σε δίαιτες με στόχο την απώλεια βάρους. Και τονίζει, πρόσφατη έρευνα από το "κέντρο ελέγχου και την πρόληψη ασθενειών» που έχουν ένα υψηλό ποσοστό των "λυκοπένιο" στο αίμα, υπεύθυνη για το κόκκινο χαρακτηριστικό χρώμα του ντομάτες και αντιοξειδωτικά, μπορεί να υποφέρουν από τα συμπτώματα της γήρανσης και σε μικρότερο βαθμό από ό, τι εκείνες που περιέχει το σώμα τους σε ένα μικρό μέρος αυτού του άρθρου. Ως εκ τούτου, συνιστάται η ανάγκη αντιμετώπισης ντομάτες τακτικά, ιδίως των ηλικιωμένων, προκειμένου να ανακουφίσει τα συμπτώματα της γήρανσης του πληθυσμού (αδυναμία, κακή μνήμη, των μυών και πόνος στις αρθρώσεις), παίζουν επίσης ρόλο στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη στους άνδρες.
Τονίζει την επιστημονική έρευνα που δημοσιεύθηκε από την «τρόφιμα και τη διατροφή,« τη σημασία της διατροφής ντομάτες στη διατροφή των καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες και εξουδετέρωση της οξύτητας του αίματος, που οφείλεται σε έναν οργανισμό Ahmadha στροφή προς αλκαλικές ουσίες, που τους καθιστά χρήσιμο στη μείωση των συμπτωμάτων της ρευματισμούς και ουρική αρθρίτιδα. Και συμβάλλουν λίγες θερμίδες για να καθιστούν ιδανική τροφή για την απώλεια βάρους, εφόσον είναι αποθηκευμένα να διατηρήσουν μεγαλύτερη τιμή της τη γεύση και θρεπτικές ιδιότητες, ως εξής:
* Επιλέξτε μια συνεκτική υγιείς καρπούς έντονο κόκκινο χρώμα.
* Επιλέξτε μια συνεκτική υγιείς καρπούς έντονο κόκκινο χρώμα.
* Ανάπτυξη ώριμα φρούτα σε αεροστεγείς πλαστικές σακούλες, με το αποθηκευμένο στο ψυγείο για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα 3 έως 4 ημέρες, ενώ ο καρπός διατηρείται από την ώριμη στο ψυγείο για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έως και μία εβδομάδα.
* Πρέπει να αφαιρέσετε την κρούστα που οφείλεται σε εξωτερικούς ντομάτες προκάλεσε την δυσπεψία που προκαλείται από ερεθισμό των μεμβρανών των εντέρων και του παχέος εντέρου.
* Αποφεύγετε να τρώτε ανώριμα φρούτα (πράσινο) στην εξουσία για να περιέχουν την ουσία "σολανίνη, το οποίο προκάλεσε σοβαρές δυσκολίες στην πέψη.
* Πρέπει να αφαιρέσετε την κρούστα που οφείλεται σε εξωτερικούς ντομάτες προκάλεσε την δυσπεψία που προκαλείται από ερεθισμό των μεμβρανών των εντέρων και του παχέος εντέρου.
* Αποφεύγετε να τρώτε ανώριμα φρούτα (πράσινο) στην εξουσία για να περιέχουν την ουσία "σολανίνη, το οποίο προκάλεσε σοβαρές δυσκολίες στην πέψη.
Είναι προτιμότερο να μη μαγειρεμένο σε δοχεία αλουμινίου, διότι Hamadyatea, με κατάθεση σε χαμηλή φωτιά για να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος της βιταμίνης "C" C είναι σημαντική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος που επηρεάζεται αρνητικά όταν εκτίθεται σε θερμότητα.
Χρήσιμα βήματα για να αποθηκεύσετε το γαλακτοκομείο
* Πρέπει να αποθηκεύσετε όλα τα είδη του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων στο ψυγείο μέχρι το τέλος της περιόδου ισχύος. Σε περίπτωση που το άνοιγμα της συσκευασίας, είναι καλύτερο να καταναλώνεται μέσα σε δύο ημέρες, ενώ συνεχίζει να τους κρατήσει διατηρημένα με απλή ψύξη.
Χρήσιμα βήματα για να αποθηκεύσετε το γαλακτοκομείο
* Πρέπει να αποθηκεύσετε όλα τα είδη του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων στο ψυγείο μέχρι το τέλος της περιόδου ισχύος. Σε περίπτωση που το άνοιγμα της συσκευασίας, είναι καλύτερο να καταναλώνεται μέσα σε δύο ημέρες, ενώ συνεχίζει να τους κρατήσει διατηρημένα με απλή ψύξη.
* Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πακέτα γάλα σε σκόνη ή κονσέρβα σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς ψύξη, μια κατάσταση που να μην το ανοίξετε. Όταν ανοίξετε, να αποθηκεύσετε τα ξηρά κατά προτίμηση σε δροσερό μέρος και σε κονσέρβα στο ψυγείο.
* Επειδή το γάλα σε υγρή μορφή απορροφά οσμές θα πρέπει να καλύπτονται όταν το αποθηκεύσετε στο ψυγείο δεν αλλάζει τη γεύση.
* Πρέπει να αποθηκεύσετε το γάλα σε υγρή μορφή σε γυάλινες φιάλες, σκούρο χρώμα, αποδεικνύει έρευνα Διατροφή του «Οργανισμού Αμερικανικών διατροφής" ότι το φως μπορεί να επηρεάσει κάποια συστατικά του γάλακτος.
* Επειδή το γάλα σε υγρή μορφή απορροφά οσμές θα πρέπει να καλύπτονται όταν το αποθηκεύσετε στο ψυγείο δεν αλλάζει τη γεύση.
* Πρέπει να αποθηκεύσετε το γάλα σε υγρή μορφή σε γυάλινες φιάλες, σκούρο χρώμα, αποδεικνύει έρευνα Διατροφή του «Οργανισμού Αμερικανικών διατροφής" ότι το φως μπορεί να επηρεάσει κάποια συστατικά του γάλακτος.
Να θυμάστε ότι το γάλα είναι συνήθως μακροπρόθεσμα σε ένα δροσερό μέρος μέχρι την ημερομηνία λήξης, που δεν προβλέπονται από το ανοίξετε, πρέπει να τηρείται όταν το ανοίξετε κατευθείαν στο ψυγείο.
Οι ώρες λειτουργίας ποικίλουν διατήρηση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων στο ψυγείο, μπορεί να σώσει το γιαούρτι για ένα χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 7 έως 10 ημέρες, και το λευκό τυρί που παράγεται αποκλειστικά από γάλα μπορεί να αποθηκευτεί για χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 5 έως 10 ημέρες, ενώ μπορεί να σωθεί "τυρί τσένταρ" για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ 3 έως 6 εβδομάδες.
Οι ώρες λειτουργίας ποικίλουν διατήρηση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων στο ψυγείο, μπορεί να σώσει το γιαούρτι για ένα χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 7 έως 10 ημέρες, και το λευκό τυρί που παράγεται αποκλειστικά από γάλα μπορεί να αποθηκευτεί για χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 5 έως 10 ημέρες, ενώ μπορεί να σωθεί "τυρί τσένταρ" για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ 3 έως 6 εβδομάδες.
Βήματα για να αποθηκεύσετε το κρέας
* Πρέπει να αποθηκεύσετε το νωπό κρέας στο ψυγείο αμέσως μετά την αγορά, προκειμένου να διατηρηθούν τα στοιχεία και τις ιδιότητες των τροφίμων.
Είναι προτιμότερο να μην πλένετε το κρέας πριν να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο, όπως η υψηλή υγρασία μπορεί να συμβάλει σε μια ενόχληση.
* Πρέπει να αποθηκεύσετε το νωπό κρέας στο ψυγείο αμέσως μετά την αγορά, προκειμένου να διατηρηθούν τα στοιχεία και τις ιδιότητες των τροφίμων.
Είναι προτιμότερο να μην πλένετε το κρέας πριν να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο, όπως η υψηλή υγρασία μπορεί να συμβάλει σε μια ενόχληση.
* Κόβουμε το κρέας σε μέτρια κύβους, και στη συνέχεια αυτά τα κομμάτια χωρίζονται σεκατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος των γευμάτων για να προετοιμαστούν και να αποθηκεύονται σε πλαστικές σακούλες, ειδικότερα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κρέας είναι αποψυχθούν και να καταψυχθούν εκ νέου οδηγεί σε σημαντική απώλεια βιταμινών και ανόργανων συστατικών σε αυτό, καθώς και να αλλάξετε το χρώμα και την οσμή του.
* Πρέπει να είναι όταν αποθηκεύετε τα ψάρια έχουν την τάση να τα εσωτερικά όργανά της και τα βράγχια, τα πτερύγια και τα κοχύλια, μετά πλύνετε καλά και αφήστε αποστράγγισης για λίγο νερό,τότε διατηρούνται σε πλαστικές σακούλες και αφήστε κατεψυγμένα.
* Πρέπει να είναι κατεψυγμένα, όταν φρέσκο κοτόπουλο και το πλένουμε καλά για να αφαιρέσετεόλα τα προσαρτήματα κολλήσει και κοπή περίσσεια λίπους, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το σεπλαστικές σακούλες .
* Πρέπει να είναι όταν αποθηκεύετε τα ψάρια έχουν την τάση να τα εσωτερικά όργανά της και τα βράγχια, τα πτερύγια και τα κοχύλια, μετά πλύνετε καλά και αφήστε αποστράγγισης για λίγο νερό,τότε διατηρούνται σε πλαστικές σακούλες και αφήστε κατεψυγμένα.
* Πρέπει να είναι κατεψυγμένα, όταν φρέσκο κοτόπουλο και το πλένουμε καλά για να αφαιρέσετεόλα τα προσαρτήματα κολλήσει και κοπή περίσσεια λίπους, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το σεπλαστικές σακούλες .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق