الأحد، 7 أغسطس 2011

Πατάτες, σοκολάτα και ζαχαρωτά Τρόφιμα Edmnha εγκέφαλο και θα έχει να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία

Μερικά άτομα εθισμένος να τρώει περισσότερο παρόμοια με την εξάρτηση των ναρκωτικών ή αλκοόλ, και τη συμπεριφορά των τροφίμων φέρνει νευρωνική δραστηριότητα σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου στην ίδια την εικόνα, η οποία φαίνεται να τους είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ .. Τα αποτελέσματα της μελέτης, που διενεργήθηκε από ερευνητές από το Πανεπιστήμιο, "Yale" στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η εξάρτηση των ΗΠΑ στην κατανάλωση μπορεί να είναι μια πηγή ευτυχίας, νόστιμο φαγητό για να φάει!



Υπάρχουν μια σειρά από ορμόνες που συνδέονται με την αύξηση της όρεξης και την παχυσαρκία, ο Δρ Jalal φαίνεται από τη μεγάλη επικεφαλής της ζωτικής ενέργειας στη Σχολή Επιστημών στο King Abdul Aziz στη συνέντευξή του με το περιοδικό "Κυρία", και ιδίως:

 - Ορμόνη κορεσμού "λεπτίνη" Η λεπτίνη: οι ερευνητές διαπίστωσαν στο "Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρείας» για να ενεργοποιήσετε την ορμόνη «λεπτίνη», μια πρωτεΐνη που εκκρίνεται λίπος αποθηκεύεται στον οργανισμό που ελέγχει το αίσθημα της πείνας και την αύξηση της κινητικής δραστηριότητας του σώματος, το οποίο απελευθερώνει το σώμα των επιπλέον θερμίδες που αποκτήθηκε από τα τρόφιμα του κορεσμού, με την ενεργοποίηση χημικών ουσιών στον εγκέφαλο.



- Ορμόνης της πείνας »γκρελίνης" γκρελίνη: παράγεται από τα επιθηλιακά κύτταρα του πάνω μέρος του στομάχου, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια όρεξη για την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων από τα αγαπημένα φαγητά. Οι ερευνητές στην «ΠΟΥ» ΠΟΥ παρατήρηση και καταγραφή το υψηλότερο ποσοστό των υψηλών ορμόνη "γκρελίνη" πριν από το φαγητό αμέσως, ενώ το ποσοστό ήταν λιγότερο από ό, τι μετά τον τερματισμό το φαγητό. Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι το στομάχι εκκρίνει "γκρελίνη" με τη μορφή των παλμών κάθε μισή ώρα, με την αποστολή χημικά σήματα κρυμμένο στον εγκέφαλο, είναι περισσότερο σαν βιολογική μηνύματα που διεγείρουν την όρεξη για να φάει ορισμένα είδη τροφίμων. Και αποδείχθηκε, με την πάροδο του χρόνου, κάνουν το σώμα δεν μπορεί να αντισταθεί το νόστιμο φαγητό!



Τρόφιμα Edmnha εγκεφάλου

 Υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που ένα μεγάλο ποσοστό των εξαρτημένων ατόμων που απευθύνονται, παρά την υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και θερμίδες, καθιστώντας την κύρια αιτία της παχυσαρκίας, όπως:



1 - σοκολάτα διακρίνεται από την επιρροή της ψυχολογικής θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα του σώματος, περιέχουν ένα «τρυπτοφάνη", ένα από τα απαραίτητα αμινοξέα που ενισχύουν τη λειτουργία "σεροτονίνης» κάθε ορμόνη της ευτυχίας στο σώμα, εκτός από την ανακούφιση την αίσθηση της έντασης και του άγχους που προκύπτουν από τις καθημερινές πιέσεις των πολλών. Στο πλαίσιο αυτό, οι ειδικοί προειδοποιούν για τον εθισμό στη σοκολάτα, επειδή περιέχουν υψηλές θερμίδες και το ποσοστό της πάνω από μερικά από τα λιπαρά είναι κορεσμένα. Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας ότι για κάθε 100 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα περιέχει 579 θερμίδες και 38,31 γραμμάρια λίπους και 22 γραμμάρια κορεσμένου λίπους και 52,42 γραμμάρια υδατάνθρακα και 6.12 γραμμάρια πρωτεΐνης και 6 γραμμάρια "χοληστερίνη».

 2 - γλυκά: οι ερευνητές διαπίστωσαν στο "Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων" FDA ότι η ουσία της λευκής ζάχαρης που χάνουν τη θρεπτική τους αξία κατά τη διάρκεια της θεραπείας, λεύκανση, που οδηγούν σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του ατόμου, όταν λαμβάνονται σε περίσσεια, συμπεριλαμβανομένων:



- Η ανάληψη ένα μεγάλο μέρος των βιταμινών και μετάλλων από το απόθεμα για το σώμα, τι συμβαίνει ανισορροπία του ισοζυγίου του ασβεστίου και το ενδοκρινικό σύστημα.



- Προσθέστε ένα τεράστιο αριθμό των θερμίδων που δεν έχουν καμία αξία για τα τρόφιμα, η οποία οδηγεί στο σώμα αποθηκεύει το λίπος εντοπισμένο γύρω από την κοιλιά, τους γλουτούς, τους γοφούς και τα μπράτσα.



- Οδηγούν σε υπερβολική κατανάλωση των σακχάρων στο υψηλό ποσοστό του σακχάρου στο αίμα, η οποία με τη σειρά του διεγείρει το πάγκρεας για να εκκρίνει την ορμόνη ινσουλίνη σε μεγάλες ποσότητες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ορμόνη γνωστή ως ινσουλίνη, αποθήκευση λίπους και η αύξηση στη μέση αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας.

3 - πατατάκια τραγανά: αντιπροσωπεύει έναν από τους τύπους των μεταποιημένων τροφίμων τα οποία υπόκεινται σε χημικά πρόσθετα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, η οποία μπορεί να προκαλέσει τοξικές αντιδράσεις στο σώμα και ένα ελάττωμα στη βιοχημεία του. Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις από τους εμπειρογνώμονες διατροφής να εγκαταλείψουν κατανάλωση αυτών των προϊόντων, αλλά η μεγάλη ομάδα των νέων και των παιδιών είναι εξαρτημένοι αντιμετωπίζονται οδηγήσει σε ένα υψηλό ποσοστό της παχυσαρκίας, ειδικά μεταξύ των μελών της κατηγορίας αυτής.



4 - γλυκά και πίτες: Οι ειδικοί προειδοποιούν για «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας" από την υπερβολική κατανάλωση τρόφιμα που παρασκευάζονται με λευκό αλεύρι, επειδή χάνει περίπου το 60% της θρεπτικής αξίας του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας, λεύκανση, που επηρεάζουν τη δράση του εντέρου και να επιβραδύνει την κίνηση, προκαλώντας περαιτέρω ανεπιθύμητο βάρος , εκτός του ότι είναι εύκολο να σπάσει σε θερμίδες κανένα όφελος στο σώμα.

5 - Τα έτοιμα γεύματα καταγράφονται τα στατιστικά στοιχεία από την "Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων" FDA αξιοσημείωτη αύξηση του ποσοστού της παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, ως αποτέλεσμα της διάδοσης του πολιτισμού των takeaway και γρήγορα μεταξύ των μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού. Οι ειδικοί αποδίδουν την αιτία για το γρήγορο ρυθμό της ζωής συνεχίζει να εργάζεται περισσότερες ώρες και ο πολλαπλασιασμός των χώρων πώλησης των εν λόγω γεύματα διαθέσιμα σε όλους.



Φάτε υγιεινά ποτά

1 - θα πρέπει η διατροφή αποτελείται από το 80% των αλκαλικών τροφίμων στα περισσότερα είδη λαχανικών και φρούτων, ενώ καλύπτουν το υπόλοιπο 20% όξινα τρόφιμα που θεωρούνται η βασική πηγή κρέατος για να το (τα ψάρια και τα θαλασσινά και το κρέας των προβάτων, των βοοειδών και κοτόπουλο).

 
2 - Βεβαιωθείτε ότι θα αποτελείται από 50% έως 60% της διατροφής σας, το είδος των οργανικών (χωρίς χημικές ουσίες) έχει ψηθεί, το οποίο συμβάλλει στην προώθηση κορεσμού και να απελευθερώσει το σώμα από τις τοξίνες που προκύπτουν από τον εθισμό σε επιβλαβή είδη τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό, Alkhbra επιβεβαιώνει ότι τρώγοντας ένα κουταλάκι του γλυκού πίτουρο σιταριού μετά από κάθε γεύμα το σώμα σας θα του δώσει την απαραίτητη ίνα
  
3 - αναλογικότητα Hakqa στη διατροφή σας με την κατανάλωση έξι είδη λαχανικών και δύο είδη φρούτων και το είδος των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών, και την τελευταία ημέρα. Έτσι, το 80% της διατροφής σας καθημερινά και το 20% αλκαλικό από όξινο, η οποία βοηθά στον έλεγχο της ταχύτητας της όρεξης, και έτσι απαλλαγούμε από τα κέντρα αίσθηση στον εγκέφαλο του εθισμού στα τρόφιμα.



4 - Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση ενός συγκεκριμένου τύπου τροφίμων, η προκύπτουσα δυσαναλογία στη χημεία του οργανισμού ζωτικής σημασίας. Τόσο το σιτάρι και τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τη ζάχαρη, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες διατροφής του Υπουργείου Γεωργίας (USDA), ένα από τα πιο επιβλαβή για το φαγητό την υγεία κάποιου, καθώς συμβάλλουν στην εμφάνιση του λιπώδους ιστού, δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση ανισορροπίας στο σώμα.

5 - και Azba για τα αλκοολούχα υγείας που προωθούν κορεσμού και να αυξήσει την ταχύτητα καύσης σούπα λαχανικών και εναλλακτικές λύσεις για τον καφέ και φρέσκους χυμούς φρούτων, χωρίς ζάχαρη χυμούς και πλούσια σε βιταμίνες λαχανικά όπως τα καρότα, ντομάτες, δυόσμο, εκτός από το νερό, το οποίο είναι το καλύτερο υγιή έπιναν καθόλου.



6 - Azba και το είδος της αερόβιας άσκησης με βάση το οξυγόνο για να κάνει, περισσότερο από το ποσοστό του καψίματος του λίπους από την εξάρτηση από τα τρόφιμα και τις βλαβερές παραγωγή ένα νέο κίνητρο για να ακολουθήσουν μια υγιεινή διατροφή σας σώσει από τον εθισμό στα τρόφιμα και των φτωχών διατροφικών συνηθειών που σχετίζονται με αυτό.

 Η κατανάλωση γρήγορου φαγητού στον κόσμο των γλυκών και αλμυρών σήμερα είναι εθιστικό σε κάποιο βαθμό ήδη; Αυτό είναι που δοκίμασα μια πρόσφατη μελέτη που ανιχνεύεται από την αναζήτηση για νευροβιολογικές ομοιότητες μεταξύ των συμπεριφορών ότι η παχυσαρκία δίσκο, και τις συμπεριφορές που οδηγούν προς την κατεύθυνση της κατάχρησης εξαρτησιογόνων ουσιών.



Σύμφωνα με τον Δρ Grcza Η πιο πιθανή ύποπτος είναι η φύση των τροφίμων που τρώμε, και η τάση της να γίνει ελκυστική για τους τύπους των συστημάτων ανταμοιβής, τα οποία είναι μέρη του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνα για τον εθισμό, σύμφωνα με την εφημερίδα ανέφερε "στη Μέση Ανατολή."



Μπορεί να εκπροσωπεί τις συγκεκριμένες τροφές - υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αλάτι, λιπαρά και τα τρόφιμα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσελκύσουν πελάτες - κίνητρο αυξάνει την υπερκατανάλωση τροφής σε ανθρώπους που έχουν την έμφυτη τάση στον εθισμό, η οποία αυξάνει ανταμοιβή έμφυτη κέντρα όρεξης στον εγκέφαλο και να ενισχύσει την εθιστική συμπεριφορά.

Αυτά τα είδη τροφίμων, που περιγράφονται από τον Δρ David Kessler, ο Επίτροπος του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων νωρίτερα, ως μια «νόστιμη πάρα πολύ," μπορεί να προωθήσει την υπερβολική περισσότερο φαγητό από πράσινα λαχανικά, για παράδειγμα, είπε ο δρ Grcza, τα τρόφιμα αυτά είναι διαθέσιμα σε μια πιο συχνή και πιο εύκολη από ό, τι στο παρελθόν.



το τέλος της υπερ-

Στο βιβλίο του «Το τέλος του υπερκατανάλωση τροφής," ο Δρ Kessler περιγράφει τον τρόπο αλλαγής πολύ νόστιμα τρόφιμα - όπως τα είδη ότι η πρόοδος στις αλυσίδες fast food - χημεία του εγκεφάλου και του νευρικού προκαλέσει μια απάντηση παρακινεί τους ανθρώπους να τρώνε μια πρόσθετη ποσότητα των τροφίμων, ακόμη και αν δεν είναι πεινασμένοι.



Μπορεί να ανήκει το συναίσθημα ότι μερικοί άνθρωποι που λένε ότι δεν μπορούν να ελέγξουν το μερίδιό τους από τα τρόφιμα στην πραγματικότητα αληθινή, γιατί αυτές οι τροφές είναι πλούσιες, γλυκά και λιπαρά διεγείρουν τον εγκέφαλο να απελευθερώσει την ντοπαμίνη ορμόνη, ένας νευροδιαβιβαστής που σχετίζεται με την κατάσταση της ευτυχίας. Σε αυτή τη διαδικασία τα τρόφιμα αναδιάταξη καλώδια του εγκεφάλου, και τις οδούς της ντοπαμίνης που ανάβουν ακόμη και η απλή σκέψη του αυτά τα τρόφιμα.

Ο Δρ Grcza: "Δεν υπάρχει μόνο γονίδιο είναι υπεύθυνο για την πραγματοποίηση λίπος πρόσωπο ή εθισμένοι στο αλκοόλ," αλλά οι άνθρωποι που τρώνε ή πίνουν υπερβολικά μπορούν να συμμετέχουν στις ιδιότητες των ευαίσθητων, όπως η αδυναμία να σταματήσει να τρώει μόλις αρχίσετε να τρώτε, ένα είδος απώλειας σήματος να σταματήσει, είπε.



Σε μελέτες του εγκεφάλου, οι επιστήμονες παρουσίασαν πρόσφατα στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες στο Σαν Ντιέγκο, πρότεινε ότι το κίνητρο για χρήση κοκαΐνης σε ένα ναρκομανή προέρχεται από τα κυκλώματα του εγκεφάλου παρόμοια με κύκλωμα που σχετίζονται με κίνητρα για την υπερβολική τροφή για τους πεινασμένους ανθρώπους, όπως αναφέρεται Zayyat "νησί".



Ένας ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Yale, Ralph de Leon ότι η ολοκλήρωση των μελετών για να συγκρίνουν την υπερβολική εξάρτηση από τα ναρκωτικά τροφίμων διαπίστωσε ότι τα γλυκά τρόφιμα μπορούν να εργάζονται και πνευματική εργασία των ναρκωτικών στον εγκέφαλο.

 Επεσήμανε ότι οι εγκέφαλοι των ανθρώπων και των ζώων περιλαμβάνει κομμάτια μας κάνουν να νιώθουμε ικανοποιημένοι όταν τρώμε, τόσο περισσότερο ικανοποιημένοι όταν τρώμε γλυκά και λιπαρά τρόφιμα πλούσια σε θερμίδες.



Οι αλλαγές στον εγκέφαλο

 Έδειξε ο ερευνητής, Τμήμα Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, Teresa Reyes Σε ένα πείραμα σε ποντίκια ότι υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η υπερβολική πρόσληψη ορισμένων τροφίμων νωρίς στη ζωή μπορεί να τροποποιήσει τον εγκέφαλο και να κάνει τα ναρκωτικά.



Και ποντίκια που έλαβαν υψηλή σε λιπαρά διατροφή από τον απογαλακτισμό και μέχρι που ήταν 20 εβδομάδες, καθιστώντας αποκτά μεγάλο βάρος και να γίνουν παχύσαρκοι. Στη συνέχεια, μελέτησε τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου, δηλαδή, τις περιοχές που είναι γνωστές για να αλλάξετε την τοξικομανία.



Ο ερευνητής διαπίστωσε τις δραματικές αλλαγές σε παχύσαρκα ποντίκια περιοχές του εγκεφάλου τους κάνει να αντιδρούν λιγότερο με την ψυχική τροφή, έτσι πρέπει παχύσαρκα ποντίκια να τρώνε περισσότερο λίπος από τους μη παχύσαρκα ποντίκια να εισπράξει το ίδιο ποσό της ευχαρίστησης. Και μερικές από αυτές τις αλλαγές συνεχιστεί ακόμα και μετά την επιστροφή των ποντικών σε μια ισορροπημένη διατροφή.

Η σουηδική μελέτη έδειξε ότι το στομάχι ορμόνη "γκρελίνη" μπορεί να κάνει τη ζάχαρη ζητήσει ποντίκια ζητά επίσης τοξικομανής.



Ο ερευνητής πιστεύει de Leon, η έκταση των φαρμάκων-τροφίμων "κύκλους του εγκεφάλου" σύνδεση δεν είναι ακόμα πολύ σαφής, ιδίως σε ανθρώπους, που δείχνουν ότι η διαμάχη εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς που είναι ειδικευμένοι σε εθισμό τροφίμων και ίσως ήταν σε στοιχεία παρόμοια με τον εθισμό.



Είπαν ότι θα ήταν λογικό να επικεντρωθεί στις διατροφικές διαταραχές νωρίς, όταν ο εγκέφαλος προσαρμόζεται σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, και σημείωσε ότι είναι επίσης λογικό να προσαρμοστούν οι θεραπευτικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της υπερβολικής εξάρτησης από τα τρόφιμα.

       

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق