الثلاثاء، 9 أغسطس 2011

Τα λαχανικά και οι χυμοί Harba παχυσαρκίας και των ασθενειών

Πολλές γυναίκες που βασίζονται σε μεθόδους που βασίζονται σε λάθος φαγητό ψήνεται από την πρώτη τάξη κατά τη διάρκεια των τριών γευμάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρή ασθένεια και χρόνιες μακροπρόθεσμες, εκτός από την παχυσαρκία και την αύξηση του σωματικού βάρους.

Και η πραγματικότητα του τι τρώμε εξαρτάται από τα ψημένα αγαθά στην πρώτη θέση επιβεβαιώνει την υγεία σύμβουλος διατροφής και καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου δ. "Ocean" Μοχάμεντ Σάαντ Αμπντέλ Λατίφ είναι ότι ο άνθρωπος εξαρτάται κυρίως από τους ακριβείς όρους του πολίτη Isthlak Αιγύπτου το ισοδύναμο των 200 kg ανά έτος, και με λύπη ήταν η ακριβής διαδικασία του ψησίματος να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας εκτός από την έκπτωση του σιταριού για την κατανάλωση τροφίμων και εμπορία κακό για το σιτάρι και τραυματισμούς εντομοκτόνα, εκτός από τραυματισμούς αποκόλληση σπαράγγια τοξίνες από μύκητες τοξίνες Alavlatx έχουν αθροιστική δράση των ηπατικών κυττάρων και να οδηγήσει σε περιπτώσεις ηπατικής ανεπάρκειας.

Και δ προσθέτει. Mohamed Saad: Εκτός από τα ψημένα αγαθά όλων των ειδών για κάποια τρόφιμα Cal (ζάχαρη, αλάτι, μαργαρίνη, λάδι, τη γεύση, τα τεχνητά χρώματα και συντηρητικά) και τα φυσικά υλικά (φρούτα και λαχανικά), ορισμένα προϊόντα ζωικής προέλευσης (αυγά - βούτυρο - αντσούγιας - τόνος - και συνταγές με βάση το κρέας .. κλπ) και τα ψέματα κινδύνου για την παραγωγή και την επεξεργασία, η οποία σύμφωνα με την οποία η θερμότητα συναλλαγή κατά τη διάρκεια του ψησίματος, όπου η θερμοκρασία κυμαίνεται 200 έως 300 βαθμούς Κελσίου, αυτή η θερμοκρασία είναι επαρκής για την εμφάνιση πολλών χημικές αντιδράσεις των ενώσεων ζωτικής σημασίας και το μετατρέπει σε βλαβερές ενώσεις ή ενώσεις άχρηστες που να μην προκαλούν την παχυσαρκία μόνο, αλλά να επηρεάσει την υγεία του ανθρώπινα σημαντικά Ανάμεσα στα πιο εμφανή σχηματίζει μια γενική μείωση της ζωτικής ενέργειας και την υποβάθμιση με χαμηλή διανοητική ικανότητα, και τον τραυματισμό ορισμένων ανθρωπίνων ασθενειών, όπως το ήπαρ Almtdhen, αναιμία, την καρδιά, τους όγκους των νεφρών, η πιο σημαντική προσθήκη στο στήθος και στο συκώτι.

Πριν Adahmk ή να μείνει από την οικογένειά σας μια ασθένεια που τα προηγούμενα δύο μοσχάρια της την πρόληψη και αποφυγή των ψημένα αγαθά όσο το δυνατόν περισσότερο και βασίζονται σε φρέσκα λαχανικά στην πρώτη θέση, και να αλλάξετε το είδος των τροφίμων να εκπροσωπεί τα φρέσκα τρόφιμα το 70% των τροφίμων καθημερινά με τη μορφή των φρούτων και λαχανικών, η ποικιλία, και όχι να παραμελούν τους χυμούς πόσιμο αραιωμένο Aalme τη διάρκεια της ημέρας, εξασφαλίσει την αποφυγή ή τρώνε φαγητό που έχει μαγειρευτεί από τον ύπνο και την άσκηση διάδρομο 4-6 ώρες / εβδομάδα.

Υγεία των γυναικών

Και τη διατροφή των γυναικών ειδικότερα, έφτασε μια επιστημονική ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Δρ. Μοχάμεντ Σάαντ Αμπντούλ Λατίφ των μοντέλων ανάπτυξης νέων τροφίμων με μορφή τροφίμου ότι μια νέα μοναδική επίτευξη γυμναστήριο και την πρόληψη των ασθενειών την ίδια στιγμή, ως χρήσιμο για την επίτευξη των απαιτήσεων σε πρωτεΐνες για την οικοδόμηση και ανακαίνιση των ζωντανών κυττάρων είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και μέταλλα, καθώς και μια καλή πηγή των πηγών ενέργειας, το προϊόν είναι κατασκευασμένο από: 5 σιτάρι% 5% καλαμπόκι μου, το 20% σόγιας, το 10% Mdchoc σόγιας (χωρίς φλούδα), το 5% λευκά φασόλια, από την άλεση και ανάμιξη, αναρρίχηση όλα τα υλικά με νερό άμεσα, και προσθέστε το (πετρέλαιο / λεμόνι / latency) όταν τρώει 
Μέθοδος μαγειρέματος: - προστίθεται στο μείγμα σκόνης του αφυδατωμένα λαχανικά (σέλινο - άνηθο - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Hibiscus - σπανάκι) και στη συνέχεια να βράζει.

Γεύμα του ατόμου: - 30 g / 1 kg σωματικού βάρους με ανώτατο όριο τα 300 γραμμάρια, θερμίδες ανά γραμμάριο / 3.2 ρυθμό.

Trotters των αρθρώσεων

 Eve μπορεί επίσης με μερικά από τα τρόφιμα αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα, η οστεοπόρωση, και αν είστε αυτός που πάσχουν από ασθένειες των αρθρώσεων δ σας συμβουλεύσει. Saad, ανάλογα με τα λαχανικά στην πρώτη θέση Εδώ είναι η συνταγή για μια περίοδο (1-3) μήνες, ανά ηλικιακή ομάδα:
* Πίνετε χυμό του πράσινου στοιχείου (πράσινα φυτά φύλλα σποραδικές νερό 100-150 g / 2-3 φλιτζάνια) και πιείτε ένα γεμάτο Balkhlat (1-2) φορές / ημέρα.

 Τρώγοντας ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη δύο φορές την ημέρα, ή μπορείτε να προσθέσετε άμεσα στα τρόφιμα.
* Φροντίστε να τρώτε και Akawi Trotters σκόνη Karakesh ψάρια.
* Aatmda στη διατροφή σας σε μεγάλο βαθμό από βραστά ψάρια και τα πλάσματα της θάλασσας.
* Να πίνετε φρέσκους χυμούς από φρούτα και λαχανικά (2-3) φορές / ημέρα.
* Πίνετε βρασμένο χαρτί ιτιά.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق